Köpvillkor

SCHYSSTA GODSAKER TILL SOMMARFESTEN

Köpvillkor

 

 

Priser

 

Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms.

Momsen är 6 % för böcker, 12 % för livsmedel och 25 % för övriga varor.

 

 

Betalning

 

Det finns ingen minsta summa för en order, små som stora ordrar är välkomna!

 

Vi har valt att använda oss av Paypal för vår betalningslösning. Med Paypal betalar du snabbt, enkelt och säkert. Paypal är en av världens största aktörer inom online betalningar på Internet. Paypal har över 100 miljoner användare världen över, och hundratusentals företag använder sig av Paypals tjänster. Betalning kan ske med ert betal- eller kreditkort, eller med ett befintligt Paypal konto. Betalningen sker via Paypals säkra och krypterade anslutningar och servrar. Dina kontouppgifter och kortnummer visas inte för någon, inte ens för oss. För mer information om Paypal, besök hemsidan www.paypal.se

 

 

Ångerrätt / Returer

 

Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot din vara, enligt Distansavtalslagen. Väljer du att returnera din vara inom 14 dagar svarar du för returfrakten. En returleverans får inte beläggas med uthämtningskostnad, såsom t.ex. postförskott.

 

Om en vara är skadad eller om du fått en felleverans ska du kontakta oss snarast, senast 3 dagar efter leverans. Om du fått fel varor står vi för returkostnaden. Meddela dock oss först. Vi ersätter dig med nya korrekta varor.

 

 

Erbjudande kod

 

Du som har fått ett erbjudande från oss fyller i den aktuella koden i formuläret vid beställning.

 

 

Frakt och Leverans

 

Information kommer snart!

 

 

 

 

 

Våra Leverantörer

 

Beriksson

Sackeus

The House of Fairtrade

Chaqiya

 

Box 6034

129 06 Hägersten

 

Org Nr: 556920 - 2913

Chaqiya 2014 - 2016